Димитър Цонев водещ на ново предаване по bTV Action

Pinterest LinkedIn +

От октомври популярният журналист и ТВ водещ Димитър Цонев ще води ново предаване по bTV Action - "24/7". В рамките на един час, то ще предлага на зрителите експертен поглед към наболелите теми на деня и ще дава трибуна на известни общественици да докажат професионализма и етиката си.

"24/7" ще се състои от две части. Първата ще представя на зрителите анализи и коментари на известни журналисти, политолози и социолози за трите най-важни събития от седмицата. Заедно с Цонев, те ще коментират предварително избраните от зрителите теми, като класацията ще се съставя на сайта на предаването.

Във втората част, на "стола на истината" ще сядат известни публични личности, за да отговорят на седемте въпроса на Димитър Цонев. Гостът няма да има време за подготовка на отговорите си и ще бъде допълнително затруднен от ограничението във времето за коментар по дадената тема – след 90 секунди микрофонът ще се прибира.

Зрителите също ще участват с въпроси към гостите, като в последствие журират отговорите им в интернет и ще ги квалифицират като "одобрение или неодобрение", респективно – "истина или неистина".

Сподели.