Дичо избяга от града, роди се песен по повода (видео)

Pinterest LinkedIn +

Цяло лято Дичо ще прекара заедно със семейството си извън хаоса и суетата на столицата. Изпълнителят ще си открадне три месеца спокойствие, релаксирайки в каравана на къмпинг "Градина" заедно с Карина и малката Ариел.

Той е "подготвил почвата" за почивка още от май месец, когато специално е заформил зеленчукова градина до караваната, от която всеки момент очаква реколта. Любовта на певеца към природата и отдалечения от стреса на града небрежен лайфстайл оживя в чисто новата песен "Одеяло" на Стефан Данчев (Стефето) и Радослав Владимиров, където Дичо има специално участие.

Историята на новото парче започва, когато Стефето и Радослав се събират да си подрънкат и от хубавата мелодия и шлагерен текст се ражда песента "Одеяло", която  решават да запишат и в студио. По време на записите звукорежисьорът Стойчо Иванов-Стинки споменава, че парчето му напомня за изпълненията и забавното настроение, което излъчва Дичо. Момчетата решават да му звъннат и да го поканят като гост изпълнител. Дичо се отзовава и така се ражда "Одеяло".

Стефето е част от музикална група DMS от Плевен. Професионалните му занимания са свързани с провеждане на търговски обучения и тийм билдинги. Радослав е актьор и изпълнител, възпитаник на НАТФИЗ. Играе на сцената на  ямболския драматичен театър "Невена Коканова" и Пловдивската опера.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.