Детският канал "Disney Junior" вече е достъпен и на български език

Pinterest LinkedIn +

Телевизионният канал "Disney Junior", предназначен за децa на възраст от 2 до 6-годишна възраст, вече е достъпен на български език. Обичаните продукции, които каналът предлага, ще бъдат озвучени на български.

"Disney Junior" е посветен на децата в предучилищна възраст и на хората, които се грижат за тях. Каналът засилва емоционалната връзка с ранното детство и родителите и кани малчуганите в свят, изпълнен със забавления, смях и въображение. Обичани герои оживяват по Disney Junior в анимационни сериали като „Марвъл Спайди и невероятните му приятели“, „Мики Маус: Забавната къща“, „Блуи“ или „Пижамаски“. Така децата се впускат във весели приключения с уроци от любимите им персонажи. Съдържанието на "Disney Junior" се фокусира върху емоционалните истории и добрите герои, с които децата си взаимодействат и които са спечелили одобрението и доверието на родителите. Каналът създава добронамерена, приобщаваща и в същото време мотивираща среда, която е близка до малките зрители.

Ирина Тотова, вицепрезидент и генерален мениджър на "Disney" за Балканите, коментира: „Развитието на линейните канали на "Disney" в България е приоритет за нас и се радваме, че българските зрители могат да се докоснат до нашите емблематични брандове. Локализацията на "Disney Junior" ще засили още повече присъствието ни на местния пазар, но по-важното е, че ще предостави възможност на децата и на техните родители да се наслаждават на обичани герои и истории и да се забавляват заедно“.

В момента "Disney Junior" е достъпен в България в мрежите на повечето национални и регионални оператори в страната.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.