Demon Hunter от Diablo III носи "гените" на Клинт Истууд и Трент Резнър

Pinterest LinkedIn +

Blizzard представиха и последния игрален персонаж от Diablo III - мъжката версия на петия клас герой от горещо очакваното RPG - Demon Hunter, показан първоначално с женското си "аз" по време на Blizzcon 2010.

По думите на художествения директор на играта, Крисчън Лихтнър (Christian Lichtner), Demon Hunter е героят от Diablo III, който знае за демоните повече от всеки друг клас и разбира природата на конфликта между ада и рая, в чийто център се намира Sanctuary.

"Женският образ на Demon Hunter очевидно е доста по-секси", обяснява още Лихтнер, описвайки мъжкото въплъщение на този клас като "загадъчен и мрачен мъж, със суха мускулеста физика. Мъжкият Demon Hunter е по-скоро тип Клинт Истууд (Clint Eastwood). Той е мрачен и раздразнителен – някой, когото не бихте искали да срещнете по пътя си в тъмното".

Шефът на дизайнерите, Джейсън Бендър (Jason Bender), пък сравнява Demon Hunter с фронтмена на Nine Inch Nails: "Той определено е най-стилният, най-градският тип герой измежду петте класа в Diablo III и притежава модерна чувствителност. Погледна ли го, се сещам за Трент Резнър". Освен с Demon Hunter, играчите ще могат да играят още с Barbarian, Witch Doctor, Wizard или Monk, избирайки между мъжко и женско превъплъщение на всеки клас.

Сподели.