Дейвид Линч посъветва Зеленски да вечеря виртуално с Путин

Pinterest LinkedIn +

Американският режисьор Дейвид Линч беше изигран от шегаджиите Вован и Лексус, които го накараха да си мисли, че разговаря с украинския президент Владимир Зеленски. В разговора Линч посъветва украинския лидер да организира виртуална вечеря с руския президент Владимир Путин.

Майтапчиите публикуваха фрагменти от разговора в авторското предаване „Show ViL“ на Rutube. От тях става ясно, че Линч призовава Зеленски да създаде работна група от експерти за мирно уреждане на конфликта в Украйна. „Сега е време за мир. И съществуват технологии, които могат да пресъздадат реалния свят. Трябва да ги използвате и да сформирате такива групи от експерти за мирно уреждане в интерес на Украйна (…) Фокусирайте се върху мира“, казва той.

Режисьорът също така изразява мнение, че президентът на Украйна трябва да проведе виртуална вечеря и да разговаря директно с Владимир Путин. „Обадете му се (на Путин) по телефона. Организирайте виртуална вечеря с него. Обсъдете всички проблеми, намерете ефективно решение (…) Спрете случващото се по всякакъв начин“, съветва Линч.

Тази шега обаче е безобидна в сравнение с номера, който същите руски комици - Вован и Лексус - спретнаха на световноизвестниия американски фантаст Стивън Кинг. Пред него те също е представиха за Зеленски и го помолиха да напише измислен сценарий за бруталността на руската армия. По време на разговора Кинг нарече украинския президент "велик човек" и заяви, че руските писатели трябва да мълчат.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.