Стивън Кинг се съгласи да разпространява фалшиви новини против Русия (видео)

Pinterest LinkedIn +

Руските комици Вован и Лексус се изгавриха жестоко с краля на хоръра Стивън Кинг. Те проведоха с него видеоразговор, представяйки се за президента на Украйна Владимир Зеленски.

От името на украинския лидер щегобийците поискаха от световноизвестния писател да напише сценарий за нов филм на ужасите, в който руски войници изнасилват украински командири. Най-отвратителната част на тази история е, че Кинг обещава не само да го направи, но и да раздуха измислената от него история в западни медии, като я представи за истина. 

Под публикуваното по-късно в YouTube видео от разговора се обяснява, че "Кинг изобщо не беше изненадан от такова искане на лидера на страната, само добави колко е важно "да покажем това на целия свят, така че целият свят да следи новините от Украйна всеки ден".

В описанието се обяснява още, че писателят невербално изразява и мнението си за Доналд Тръмп, а освен това казва, че руските писатели трябва да млъкнат. Не на последно място Кинг сравнява Бандера с бащите-основатели на Съединените щати.

Руското комедийно дуо Владимир Кузнецов и Алексей Столяров е известно с това, че "пранква" известни личности по телефона, но този техен удар вероятно ще ги изстреля в космоса.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.