"Нова телевизия" ще излъчи сериала "Слуга на народа" с участието на украинския президент Зеленски

Pinterest LinkedIn +

"Нова Броудкастинг Груп" е единствената българска медийна компания, която придоби правата за телевизионно излъчване на сериала и филма "Слуга на народа" с участието на Володомир Зеленски. От 18 април комедийната поредица, превърналa се в истинска сензация, ще може да бъде проследена от българската аудитория всяка делнична вечер в 23:30 ч. по "Нова телевизия".

Какво се случва, когато обикновен и принципен човек е избран за президент? Сериалът "Слуга на народа" дава отговор на този въпрос и поставя началото на истинската политическа кариера на създателя му Володимир Зеленски. В политическата сатира той се превъплъщава в образа на скромния и свит учител по история Василий Голобородко, който се бунтува срещу мизерията в страната си. Гневът му привлича голям брой последователи, които започват да събират пари, за да организират президентската му кампания. За всеобща изненада Василий печели изборите, а поредицата проследява новия му живот като президент.

Василий не желае да се променя – иска да остане същият, да живее в собствения си апартамент заедно с родителите си, да взема пари назаем от приятели в края на месеца и да ходи на работа с колело. Как ще се справи с огромните очаквания не само на нацията, но и на семейството и приятелите си Голобородко? Ще успеят ли тъмните сили на властта да променят този честен и скромен човек, или Василий ще оцелее в битката срещу институционалната корупция?

"Слуга на народа" е повече от комедиен сериал и ще предложи на българските зрители един различен, забавен и остроумен поглед върху реалност, в която животът повтаря изкуството. Политическата сатира представя Володимир Зеленски в другото му амплоа – на актьор и продуцент. След огромния успех на сериала той беше избран за държавен глава на Украйна, въпреки че няма никакъв политически опит. Точно както се случва и с героя му в сериала.

Очаквайте телевизионния сериал "Слуга на народа" от 18 април в 23:30 ч. по "Нова телевизия", както и филма, базиран на неговия сюжет, в телевизионната програма на "Нова Броудкастинг Груп".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.