Aртисти организират благотворителен концерт в помощ на пострадалите в Украйна

Pinterest LinkedIn +

Творци от различни сфери се обединяват на 27 март от 16:00 ч. на площад „Александър Батенберг“.
Рокът е музика както на бунта, така и на мира, както на любовта, така и на протеста. Повече от всичко обаче рокът е музиката на свободата. И днес, когато Украйна се бори за своята свобода, група творци начело с Васил Георгиев-Кръпката и писателя Захари Карабашлиев организират благотворителния концерт "Солидарност с Украйна. С вас сме!".

Събитието ще се проведе на 27 март 2022 от 16:00 ч. на площад „Александър Батенберг“, а в него ще се включат "Блус трафик", "No more Many more", "Г.М.О Георги Минчев оркестра", Ники Томов, Иван Лечев, "Джендема", Валди Тотев, Васко Кръпката и ПББ, Ярослав Кмитко и Павло от Украйна, както и изявени хора на словото. Талантливият художник Дамян Дамянов пък дава визуалните криле на събитието, изготвяки постера за концерта.

Всички участници се включват безвъзмездно, а на различни пунктове ще бъдат събирани средства за пострадалите в Украйна и бежанците, които фондация "За доброто" и ситуационен център "Отворени врати за Украйна" посрещат ежедневно.

За директни дарения ще бъдат налични и банковите сметки на фондацията и институцията:

1. Фондация „За Доброто“:
IBAN (BGN): BG08RZBB91551014249388
Титуляр: Фондация „За Доброто“
Основание: подкрепа за Украйна

2. Ситуационен център „Отворени врати за Украйна“.
IBAN BG88 UBBS 8002 1024 6395 50
Основание: подкрепа за Украйна

Входът към събитието е свободен.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.