Дъщерята на Майкъл Джексън направи втори опит за самоубийство

Pinterest LinkedIn +

Дъщерята на Майкъл Джексън е направила опит да сложи край на живота си, съобщава TMZ. Източници на изданието уточняват, че Парис Джексън е срязала вените на китките си в събота вечерта и е била откарана в болница в Лос Анджелис. Тя е била стабилизирана и изписана след няколко часа и вече е в дома си, където за нея се грижат близките ѝ.

Съобщава се още, че причина за инцидента може би е излъчването на документалния филм "Да напуснеш "Невърленд", в който се отправят тежки обвинения към Краля на поп музиката, свързани със сексуално насилие над деца.

В дните след излъчването на филма 20-годишната Парис твърдо защитаваше баща си и твърдеше, че той е невинен. Самата тя все още не е гледала скандалния филм, съобщава още изданието.

Дъщерята на Майкъл Джексън не за пръв път посяга на живота си. През 2013 г. тя също направи опит за самоубийство, а по-късно сподели, че е страдала от депресия.

Двусерийният документален филм "Да напуснеш "Невърленд" е създаден от американската компания НВО. Лентата е  базирана на разказите на двама мъже, които в детството си са се сприятелили с Джексън, а към днешна дата твърдят, че отношенията им със звездата са били и сексуални.
Сподели.