Дъщерята на Майкъл Джексън, Парис, направи опит за самоубийство

Pinterest LinkedIn +

Парис Джексън (Paris Jackson) е направила опит за самоубийство и е приета по спешност в болница в ранните часове на 5 юни 2013 г.

Според информацията, разпространена от TMZ, 15-годишната дъщеря на Майкъл Джексън се възстановява в клиника в Калабасас, Калифорния. Тепърва ще стане ясно по какъв начин е опитала да отнеме живота си.

Според подадената на 911 информация момичето е взело свръхдоза, докато анонимен източник разкрива, че по китките й са открити множество порезни рани.

TMZ цитира също така твърденията на близък на Парис, според когото това не е първият й опит за самоубийство, но е много по-сериозен, а не "просто вик за помощ".

Съобщенията, публикувани от единствената дъщеря на покойния Майкъл Джексън (второ от трите му деца) в Twitter часове преди случилото се, свидетелстват, че тя е изживявала тежък момент.

"Чудя се защо сълзите са солени?" | "Вчера всичките ми проблеми изглеждаха толкова далечни, а сега имам чувството, че са тук и няма да се махнат", цитира класиката Yesterday на Beatles тийнейджърката, на която по наследство се полагат правата за разпространение на голяма част от творчеството на Ливърпулската четворка.Сподели.