Затварят дъщерята на Майкъл Джексън в интернат за проблемни тийнейджъри

Pinterest LinkedIn +

Дъщерята на покойния Майкъл Джексън - 15-годишната Парис - ще бъде изпратена в интернат за проблемни тийнейджъри. Решението е взето от майката и бабата на момичето, което наскоро направи пореден опит да сложи край на живота си.

Близките на Парис Джексън са признали, че не могат да опазят детето от негативното влияние на интернет и социалните мрежи и предпочитат да го изпратят в пансиона Diamond Ranch Academy в град Хърикейн, щата Юта.

В момента за рехабилитацията и възстановяването на психическото равновесие на девойката се грижат сециалисти от Калифорнийския институт.

Парис Джексън се нагълта с хапчета и преряза вените си, след като попечителите й забраниха да посети концерт на Мерилин Менсън. Причините за депресивното й състояние обаче вероятно са по-дълбоки и имат връзка с делото за милиони долари, което майката на Майкъл Джексън води срещу промоутърската фирма AEG.

По време на съдебните заседания излизат наяве редица неизвестни факти от живота на поп идола, сред които и такива, свързани с родословието на децата му. Според някои твърдения истинският баща на Парис и Принс Майкъл е британският актьор Марк Лестър, който е продал биологичен материал на Майкъл Джексън, за да може съпругата му Деби Роу да зачене по изкуствен път.

Актуалните разкрития доказват, че единственото биологично дете на Краля на попа е най-малкият му син - Бланкет, роден от сурогатна майка.

Сподели.