Дъщерята на Майкъл Джексън с емоционално послание до Краля на попа

Pinterest LinkedIn +

Дъщерята на Майкъл Джексън сподели публично емоциите си по повод рождения ден на покойния си баща, който на 29 август трябваше да навърши 59-годишна възраст. Актрисата и модел Парис Джексън отдаде почит на Краля на поп музиката, като публикува в Инстаграм снимка, на която тя е дете и целува баща си.

В коментар 19-годишната Парис споделя, че Майкъл е единственият човек, който ù е показал какво е истинска чувствителност и ù е дал здрави морални устои, за да живее и да мечтае.

"Никога повече няма да чувствам любовта по начина, по който я чувствах с теб. Винаги си бил с мен и аз винаги съм била с теб. Въпреки че аз не съм ти и ти не си аз, знам с цялата си душа, че сме едно и също. Благодаря ти за магията, завинаги!" − сподели още единствената дъщеря на популярната поп икона.

Майкъл Джексън е един от най-известните певци в света, а албумът му "Thriller" е най-продаваният музикален албум в историята с над 110 милиона копия. Той постави рекорд в историята на музиката за най-много спечелени награди "Грами" в една и съща година − 1984 г., когато получи 8 статуетки за албума си "Thriller".

Любимата на поколения поп звезда почина през 25 юни 2009 година, само седмици преди голямото му турне с емблематично заглавеие "This Is It".


Сподели.