Нов албум на Майкъл Джексън излиза още този месец

Pinterest LinkedIn +

Кралят на попа Майкъл Джексън, който почина през лятото на 2009 г., ще се сдобие посмъртно с още един албум в дискографията си.

Става въпрос за компилация с 13 от най-популярните парчета на поп иконата, сред които "Thriller", "Scream", "Dangerous", "This Place Hotel", "Somebody's Watching Me", "Unbreakable", "Xscape" и др. Към тях ще бъде добавено и бонус парчето "Blood On The Dance Floor x Dangerous", а изпълнителите са дуото "White Panda".

Албумът ще бъде наречен "Scream" на известното парче на Майкъл и сестра му Джанет Джаксън. Очаква се той да излезе на пазара на 29 септември 2017 г., a издатели ще са "Epic Records" и "Legacy Records".

Майкъл Джексън си остава един от най-успешните и популярни поп изпълнители на всички времена с общо 21 албума (без предстоящия "Scream") и 14 парчета, оглавявали класацията "Billboard Hot 100", някои от които за по четири седмици ("We Are The World" и "Rock With You"), а други дори по шест ("Say Say Say") и седем ("Billie Jean" и "Black Or White") седмици.

Сподели.