Дара в шок: изгуби чанта с документи и телефон! Веднага я заплашиха с компромати!

Pinterest LinkedIn +

Любимката на подрастващите Дара изгуби личната си чанта в Пловдив.

Това съобщи самата тя чрез постовете в социалните мрежи. Става дума за малка черна чантичка, която се носи през кръста.

Въпреки неголемите си размери, в нея Дара имала важни документи и телефон.

До неприятната случка се стигнало преди дни, когато певицата купонясвала с свой познати в града под тепетата. Почерпила се солидно с алкохол. В резултат на опиянението буквално не знаела къде се намира и какво прави, пишe Агенция „Блиц”.

Едва на другия ден се усетила, че чантата й липсва. И започнала да бълва съобщение след съобщение в социалните мрежи с апел някой да й помогне да открие чантата си.

Тя самата споделила, че липсва телефонът й. В него имало доста лична и интимна информация за певицата.

Това признание накарало зевзеци веднага да започнат с шегите и коментарите, че ако Дара не направи това или онова, в мрежата ще се появят доста компроментиращи я факти.

Порно записи, клипове, снимки и всичко останало, което можело да се качи, ще бъде качено. За да бъде на Дара за урок къде и какво прави друг път. Всичко това четем във форуми и под публикации за загубената чантичка на певицата.

Дали наистина ще се появят компромати, тепърва ще видим.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.