Чуйте новата песен на Павел, Венци Венц и Дара – "Хотел 5 звезди"

Pinterest LinkedIn +

Година след първата обща песен на Дара с Павел и Венци Венц, наречена "Срещу мен", тримата вадят втори съвместен проект със заглавие "Хотел 5 звезди".

Освен че са добри приятели, когато влязат в студио, Павел, Венци и Дара се превръщат в един от най-интересните авторски екипи за създаване на музика. В "Хотел 5 звезди" си поделят авторския кредит за музиката и текста, а звученето е резултат от продуцентския талант на Павел. 

Видеото на "Хотел 5 звезди" е възложено на Павлин Иванов-Bashmotion, а зад камерата е Андрей Андреев. Стилен, минималистичен свят, разграфен внимателно за три от най-колоритните артисти в родния музикален бизнес и за техните видения – в него е визуално приютен петзвездният хотел на Дара и известното дуо.

На снимачната площадка Павел докарва една от сбъднатите си мечти – мотор, който всъщност е поръчкова машина с елементи от високоскоростните играчки на Черния рицар. Венци пък затваря егото си зад стъклена витрина и го превръща в музеен експонат, а Дара е опасна и цветна енергия.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.