Дара се сгоди и обяви: "Само мой"

Pinterest LinkedIn +

Младата звезда отбеляза празника и с премиера на песента си "Само мой"

Между заслужена почивка в Тайланд, предстоящо участие в танцовото риалити "Dancing Stars" и благотворителна кампания Дара успя да обърне внимание и на личния си живот. Певицата обяви годежа си навръх 14 февруари и гарнира новината с изненадваща премиера на нова тематична песен.

Романтичното парче е озаглавено "Само мой" и излезе точно навреме за празника на влюбените. Песента е създадена по музика и текст на Дара и на продуцента Роби Николов и представлява красиво обяснение в любов.

"С тази песен празнувам щастието, споделеността и любовта - да обичаш и да бъдеш обичан" - сподели Дара.

От социалните мрежи става ясно, че Дара е казала "Да!" не къде да е, а в Тайланд. Годеникът на Дара се казва Ервин Иванов и е фармаколог. Запознати твърдят, че освен това е и предприемач, който се занимава с преработване на индустриален коноп. Варненката дълго време упорито криеше личния си живот, но явно вече нещата са станали достатъчно сериозни, за да сподели щастието си със своите фенове.

Годежният пръстен на Дара
Ервин е почти 10 години по-голям от Дара. Преди да се влюби в Дара, той беше сгоден за внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева. Злите езици твърдят, че двамата са се разделили заради ревността на доктора.

Желаем на бъдещото младо семейство хармония и неугасваща любов!

Сподели.