Чуйте кавъра, който кейпоп звездата KAI направи на песента на Дара "Mr. Rover"

Pinterest LinkedIn +

Eдин от най-известните кейпоп aртисти и член на момчешката банда "Eхо" – KAI - представи своя версия на парчето на известната българска певица Дара – „Mr. Rover”. Корейската адаптация е озаглавена „Rover” вече направи своята премиера като фокус сингъл на едноименния мини албум на KAI. Песента излезе и с официално музикално видео, което може да гледате по-долу.

Парчето, в оригинално изпълнение на Дара, е създадено по време на втория творчески лагер за писане на музика у нас "Sofia Songwriting Camp", който се проведе през октомври 2021 г. на Боровец. Сред авторите на “Rover” има силно българско присъствие. По създаването на музиката и текста работят Дарина Йотова (DARA), Валентина Никова (4 Мagic), румънският хитмейкър Cris Tarcea (Monoir) и YNGA. С помощта на „Вирджиния Рекърдс“ парчето вече живее и на световния музикален пазар.

С над 30 милиона последователи в YouTube и над 15 милиона почитатели в социалните мрежи, всеки проект на KAI бележи огромен успех. Над 50 хиляди души очакваха дебюта на кавъра му онлайн. Броени часове след премиерата клипът на „Rover” надхвърля 250 хиляди гледания.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.