Dancing Stars 2014: Салсата на Михаела Филева и Светльо ги изстреля отново на върха

Pinterest LinkedIn +

Певицата Михаела Филева и партньорът й Светлин Димитров изиграха най-впечатляващата салса в Dancing Stars. Двойката се върна на върха в класирането във вечерта на 15 април 2014 с атрактивни, но опасни поддръжки.

Завърналата се на дансинга Елена Георгиева не можа да се похвали с подобно представяне. Въпреки, че бяха сочени за едни от фаворитите в шоуто преди травмата й, реалити – героинята и партньорът й Дидо получих безпрецедентната оценка „1” за своята салса.

 

Горещият латино танц се оказа истинско предизвикателство за всички участници и дори провали някои от тях. В групата с несправилите се със салсата, за всеобща изненада, се наредиха безупречните до сега Албена Денкова и Калоян. Световната шампионка по фигурно пързаляне накара дори щедрата към спортистите Илиана Раева да сподели: „Искам да накарате кръвта ми да закипи, а с този танц вие не успяхте“.

 


Подобно на Албена, друг любимец на журито – актьорът Дарин Ангелов не показа най-доброто, на което се способен. Една от причините за това, може би, е фактът, че партньорката му Ани се разболя и трябваше да бъде заменена спешно с хореографката Теди.

 

За разлика от тях Нели Атанасова и Наско Месечко изумиха журито и зрителите на Dancing Stars със своята салса. Водещата отново беше на елиминации миналия четвъртък, но представянето й на 15 април 2014 година беше оценено от Галена Великова като: „Горещо, горещо, горещо! Нели, ти са направо лава!”.

 

Аплодирана беше и Нана, която дори и да не направи най-добрия си танц, отново развълнува публиката. Водещата посвети своята салса на приятелката си Доротея, която се бори с тежка болест.


Сподели.