Dancing Stars 2014: VenZy и Ралица напуснаха дансинга завинаги, Елена Георгиева изми категорично срама от единицата

Pinterest LinkedIn +

Елиминационната вечер на Dancing Stars от 17.04.2014 година се оказа фатална за изпълнителя VenZy и партньорката му Ралица. „Най-чаровната усмивка на шоуто” не получи зрителска подкрепа и за всеобщо разочарование отпадна от танцовата надпревара.

Елена Георгиева, която във вторник получи безпрецедентната оценка „1” от Алфредо Торес, получи своя реванш. Реалити-героинята и партньорът й Деан направиха танц, който накара самата Галена Великова да ги прегърне на дансинга.

 

Във вечерта на 17.04.14 година се проведоха първите по рода си елиминации в Dancing Stars, в три двойки, вместо две, трябваше да се състезават за зрителска подкрепа.

 

Заедно с VenZy, реалити-героинята Елена Георгиева и партньорите им, сред застрашените бяха и актьорът Дарин Ангелов и Ани, и пристигналият от Холивуд Антон Касабов и Дорина.

 

Младата надежда на българския театър беше спасен пръв, не без подкрепата на басът Юлиан Константинов и Нона Йотова. Майсторът по бойни изкуства Антон показа познат джайф, но той беше необичайно освободен и се раздаде на сцената. Това беше оценено от зрителите и той остана да се бори в Dancing Stars.

 

Феновете на шоуто се насладиха на чувствената салса на Михаела Филева и Светьо, които за пореден път имаха честта да покажат Танца на седмицата.

 

Dancing Stars се сбогува трудно с VenZy и Ралица, която не можа да сдържи сълзите си. Международната съдийка Галена Великова също не вярваше, че екзотичният изпълнител няма да продължи да танцува, но той прие зрителския вот с достойнство. VenZy се сбогува с думите: "Никога няма да забравя това, което ми подарихте!"


Сподели.