Dancing Stars 2014: Албена Денкова победи в „Седмицата на Холивуд”, Ути Бъчваров напусна шоуто

Pinterest LinkedIn +

Шампионката по фигурно пързаляне Албена Денкова и партньорът й Калоян победиха в надпреварата на 8 април 2014 година в Dancing Stars 2014. Двойката не само получи максимален резултат от журито, но и станаха фаворит на публиката, която избра фокстротът им за Танц на седмицата.

Зрителите на шоуто се разделиха преждевременно с Ути Бъчваров, който получил болки в сърцето. Водещият на кулинарно предаване се почувствал зле, докато подготвял за поредната надпревара.

 

Ути възхити всички, когато пренебрегна лекарската забрана преди седмици и рискува да танцува със счупена ръка. Независимо, че можеше да получи усложнения, той не спести усилия и се раздаваше максимално на дансинга. Като дипломиран актьор, той очакваше с нетърпение и да изиграе Шрек в „Седмицата на Холивуд”.

 


Изненадващият здравословен проблем обаче го изкара от играта преждевременно. Този път Ути Бъчваров не си позволи да бъде безразсъден. Единственото, което направи е буквално да избяга от болницата, за да се извини на публиката от сцената на Dancing Stars 2014. Той цитира мотото на алпинистите: "Дори и да не си качил върха, за да се върнеш, трябва да се върнеш."

 

Въпреки, че отпадна от надпреварата завинаги, Ути Бъчваров помоли, когато се възстанови, да се върне като гост. Той иска, като благодарност към всички, да покаже своя танц за „Седмицата на Холивуд”.


Сподели.