Dancing Stars 2014: Нана Гладуиш и партньорът й Миро отпаднаха от надпреварата за Крал и Кралица на бала

Pinterest LinkedIn +

Телевизионната водеща Нана и партньорът й Миро отпаднаха при поредните елиминации в Dancing Stars. Двойката напусна завинаги сцената на шоуто на 8 май 2014 г.

След дългата празнична почивка състезателите се завърнаха с нови сили и подобрени умения. Нана се зарече да покаже най-доброто от себе си в чисто новия танц, който бяха подготвили с Миро. Двойката разчиташе и на горещата подкрепа на Ани Салич, но това не им помогна да останат в шоуто.

Двойката отпадна от надпреварата в пряк сблъсък с Елена Георгиева и Дидо. Те също заложиха на нов танц – невероятна "афросамба", която обра овациите.


За оставане в шоуто танцуваха и Нели Атанасова и амбициозният й учител Наско Месечков. За радост на феновете, красивата водеща се завърна възстановена на дансинга. Това, което им помогна в надпреварата, беше не просто пламенното танго, но и подкрепата на легендарната коментаторка и бивша гимнастичка Вера Маринова-Аткинсън.

Феноменалното представяне на Албена Денкова и Калоян беше сравнено с произведение на изкуството, а Михаела и Светльо изтанцуваха фламенкото си като поредния Танц на седмицата.

Зрителите на Dancing Stars 2014 имаха възможност да се насладят и на изпълнението на най-известния дъбстеп танцьор в света – Маркeс Скот. Той представи най-новото си танцувално шоу.

В програмата на 8 май 2014 година се включиха и Мария Илиева и Криско, които също направиха премиера. Двамата зарадваха феновете с новата си песен "Видимо доволни".

 


На сбогуване с Dancing Stars отпадналата Нана развълнува всички с посланието си:

"Независимо какво ни се случва в живота, трябва да го живеем, да му се радваме и да го изтанцуваме".


Сподели.