Dancing Stars 2014: Албена Денкова и Калоян останаха в историята със своето болеро

Pinterest LinkedIn +

Шампионката по фигурно пързаляне Албена Денкова и партньорът й Калоян създадоха истинско произведение на изкуството на 20 април 2014 г. в Dancing Stars. Болерото, с което трябваше Дарин Ангелов и Ани да ги накажат, беше изпълнено така, че им спечели максимален брой точки. Двойката беше аплодирана на крака от жури, публика и конкуренция.

Заради новия регламент и предварително гласуване във Facebook обаче Михаела и Светльо ще изтанцуват поредния си Танц на седмицата.


Младата поп-певица и партньорът й станаха и победители на вечерта. Двете им изпълнения им общо събра най-много точки във Вечерта, в която двойките танцуваха в стил, избран от конкурентите.

Нана и Миро впечатлиха всички от журито след предизвикателството от Антон и Дорина. Тяхното мамбо донесе първата деветка на телевизионната водеща и партньора й. Дарин и Ани показаха непознатия за зрителите джитърбъг – "подарък" от Албена Денкова и Калоян. Двойката впечатли със скорост и поддръжки, които им донесоха добри оценки.

Антон и Дорина, от своя страна, не изпълниха най-добрия чарлстон. Елена и Дидо също не представиха впечатляващ рокендрол.

Най-необичайно беше положението при Атанас Месечков. Професионалният танцьор се раздели принудително със своята звезда Нели Атанасова. ТВ водещата има сериозна травма и трябва да почива. На нейно място обаче изгря гимнастичката Симона Пейчева, която за два дни направи с партньора си уникално диско.

Илиана Раева хвърли истинско танцово предизвикателство към двойките – маратон с непрекъсната смяна на стиловете. В него се отличиха Михаела и Светльо, които показаха лекота и умения в преминаването от фокстрот към ръченица.

Заради празниците следващото издание на Dancing Stars ще бъде на 8 май. Тогава звездите трябва да отвърнат достойно на предизвикателството на Алфредо Торес - отборен танцов двубой. Участниците са разделени в групи с капитани Михаела и Елена – дамите, които са от върха и дъното на класацията. Те ще предвождат отбор "Бонбон" и "Фокси".


Сподели.