Dancing Stars 2013: Андреа и Златка Димитрова влизат в шоуто

Pinterest LinkedIn +

Попфолк певицата Андреа и Златка Димитрова ще се присъединят към звездите в шоуто Dancing Stars.

Miss Playmate 2009, която бе сред съквартирантите в Къщата на Vip Brother 2012, ще дебютира на дансинга на 29 март, обяви самата Златка Димитрова.

"Какво ще кажете да потанцувам малко ;) в DANCING STARS?" и "Днес беше доста изморителен ден! Задачите и танците (за петък, Dancing stars) се оказаха малко изморителни, надявам се да се справя добре! :)) А вие какво мислите? Дали ще се справя?", написа сексапилната брюнетка в своята Facebook страница.
Звездата на "Пайнер" Андреа се очаква да се появи в Dancing Stars на 1 април. Нейна сценична половинка в шоуто ще бъде Живко Иванов, който танцуваше с отпадналата сексоложка Наталия Кобилкина. 

"Новата партньорка на Живко е толкова амбициозна, че го е извикала чак в Берлин, за да се подготвят за вихрено пасо добле, с което тя ще изгрее в Dancing Stars в понеделник.

Въпреки че сцената не й е чужда, русата фурия страда от сценична треска, а любимият й, заради когото тя е в Берлин, вместо да разсее тревогите й, я е превърнал в обект на "приятелски" подигравки и смущава репетициите, като постоянно имитира стъпките й", съобщават от екипа на Dancing Stars.

Сподели.