Dancing Stars 2013: Капка Георгиева напусна шоуто, Андреа дебютира на 1 април

Pinterest LinkedIn +

Журналистката Капка Георгиева, бивша съпруга на Кин Стоянов и все още омъжена за политическия лидер Волен Сидеров, отпадна от надпреварата за победата в третия сезон на шоуто Dancing Stars.

Така броят на участниците във формата намаля с шестима, след като при първите две елиминации най-слаба подкрепа получиха двойките Наталия-Живко и Зейнеб-Петьо. Партньор на 49-годишната софиянка бе 19-годишният Георги Ганев от Велинград, а танцът, с който двамата окончателно изгубиха подкрепата на зрителите и журито, беше валс.

Освен Капка-Георги застрашени от елиминация бяха двойките Детелин и Кети, Румен и Ралица и Латинка и Фил. Танцът на Атанас и Стелла пък бе обявен за най-добър тази седмица.

"Аз дойдох да защитавам Румен Луканов, а идвам тук и само суперлативи слушам за него. Аз не разбирам какво правя тук, ако това е така, онзи, който най-много се е развил, нека да продължи до края на маратона", каза Милен Цветков, а журито бе категорично, че именно Румен и Ралица са двойката, постигнала най-голям напредък.

След края на танците и обявяването на елиминираната двойка водещите на Dancing Stars – Краси Ранков и Александра Сърчаджиева обявиха присъединяването към армията от танцуващи звезди на бъдещата г-жа Пулева - Андреа. То ще стане факт в понеделник, 1 април, а неин партньор ще бъде Живко.

Сподели.