Dance Academy и Makosa Nostra водят най-добрите учители и школи по улични и латино танци на ON! Fest 2012

Pinterest LinkedIn +

Най-добрите танцьори от 20 школи ще участват в организираната от Dance Academy и Makosa Nostra зона, ON! Dancе, в рамките на ON! Fest 2012. Всички те ще разлюлеят зала 5 на Интер Експо Център на 22 и 23 септември.

Първият ден на ON! Dance ще бъде посветен на латино ритмите, като ще започне с урок по Cuban Style. След това посетителите ще могат да овладеят основите на shines, меренге, кизомба, регетон, афро румба, хип-хоп салса, ladies styling и др. на различни демонстрации, акробатични шоута и уъркшопи.

Програмата ще приключи със състезание по салса за двойки с жури: Владо Божилов, Моника Стоянова, Александрина Стойнева и Алфредо Торес. След излъчването на победителите, които ще си тръгнат с награда от 1000 лв., ще настъпи кулминацията – майсторски клас по зумба.

Специалният гост-преподавател е Betsy Dopico (на снимката), която ще излезе на сцената за едно атрактивно Zumba Glow Party, в което ще се включат и най-добрите български инструктори по зумба.

Вторият ден на ON! Dance е посветен на уличните танци. Сред школите, които ще предадат уменията си, са организаторите от Makosa Nostra, X-Energy Crew, Art from the Heart Crew (Montfiz), Виктория Михова и VS Dance, Sleepwalkingz, Мартин Асев от U-move и много др.

Програмата в неделя ще завърши с денс батъли в дисциплините New Style Hip Hop и B-boying, като победителите ще си тръгнат с големи награди.

Билети за ON! Fest >>

Сподели.