Stamina MС се включва с рими в ON! Fest 2012

Pinterest LinkedIn +

Двама от диджеите на HMSU Класика специално пожелаха Stamina MС да бъде с тях на сцената на партито, което ще открие ON! Fest 2012 - първият и единствен фестивал в България, който събира най-интересното в съвременното градско изкуство, начини на забавление, спорт и лайфстайл.

Вокалистът, водещ и MC ще подкрепят с надъхващите си рими създателя на интелигентния и атмосферичен дръм енд бейс - Shy Fx, и ветерана в смесването на рага вибрациите с танцувален дръм енд бейс - LTJ Bukem. На HMSU Класика заедно с тях ще излезе и властелинът на тъмния електронен звук Gridlok.

Вечерта ще бъде концептуално завършена от лидерите на българската бас сцена HMSU – Konspirator, EXo, Targy, Mocks, Ogonek и Acidtrip. Доказаните селектори цяло лято трупат продукция и нов музикален материал, а КЛАСИКА-та ще бъде и първото място, на което ще можете да чуете новите парчета.

Ogonek успя да запали лятото с парчето "Шрамбо", издадено за холандския лейбъл PRSPCT Rec. След екзотични дестинации като Бейрут се очаква да покаже и тук метафизичния си звук.

Mocks и Konspirator активно насочват вниманието към съвместния си проект High Roll, а това че първото му официално издание ще бъде в компилация заедно с Killa Kela, DJ SS, Cabbie и др., e поредното доказателство за големите очаквания към това начинание. Закачката за винил сетове, породена от изискванията на LTJ Bukem, важи с пълна сила и за Acidtrip, EXo и Targy, които няма да останат назад и ще извадят лошите класики на плочи.

Повече инфо за фестивала виж тук >>>

Сподели.