Феновете на Dub Incorporation, HMSU и Camp Sessions влизат по-евтино на концерта на La Phaze

Pinterest LinkedIn +

Големият брой музикални събития тази пролет провокира колаборация между организаторите на част от обявените клубни партита и концерти през март и април в София. Надеждата на промоутърите е най-доволни от това решение да останат феновете.

А добрата новина е, че тези от тях, които искат да посетят повече от едно събитие в края на март и началото на април, ще могат да го направят на по-ниска цена.

Teren Music пуска по-нисък вход на концерта на французите La Phaze за всеки, притежаващ билет за едно от следните три събития: Ragga Muffin на Camp Sessions (23.03.2012, клуб Mixtape 5), Born2 Bass на HMSU (30.03.2012, Парти център "4 км") и Dub Incorporation на Строежа и Mixtape 5 (06.04.2012, клуб Mixtape 5).

Единственото леко неудобство за феновете е, че ще трябва да носят в себе си билетите за изброените събития и да ги представят на входа на клуб Mixtape 5 в деня на концерта на La Phaze.

Спечели билет за концерта + CD с автограф на La Phaze

И още една добра новина – на 23 март, Camp Sessions ще раздадат 5 безплатни пропуска за La Phaze на петима човека, присъстващи на партито Ragga Muffin в Mixtape 5.

Пънгъл машините от La Phaze излизат пред българска публика за първи път на 24 март, като датата у нас е част от стартиралото им вече европейско турне, представящо новия им албум  Psalms and Revolution.

Подгрявката на събитието пък ще бъде осигурена от трима любими музикални герои, които ще видим в специални превъплъщения: Ерол от Уикеда в ролята на Kapitan Yogurt и Лъчо от Q-Check и La Мuchedumbre в ролята на Muh-fucka selecta ще атакуват с DJ-сетове преди и след La Phaze. Селекцията на Капитан Yogurt ще е допълнително подправена с неподражаемите рими и импровизации на Сърмата Хари.

Още информация и билети за концерта>>


Сподели.