Ерол (Уикеда), Лъчо (Q-Check) и Сърмата Хари с La Phaze в София

Pinterest LinkedIn +

Три колоритни фигури от българската музикална сцена се присъединяват към концерта на французите La Phaze на 24 март в София.

Ерол от Уикеда в ролята на Kapitan Yogurt и Лъчо от Q-Check и La Мuchedumbre в ролята на Muh-fucka selecta ще предложат на феновете в клуб Mixtape 5 своя диджейски подбор. Сърмата Хари пък обещава да импровизира върху сета на Ерол.

Така, освен експлозивния микс от пънк-рок, джънгъл и дръм енд бейс на La Phaze, публиката може да очаква и сериозна добавка от денсхол и реге от българска страна.

Спечели билет за концерта + CD с автограф на La Phaze

Концертът на La Phaze в София е част от стартиралото им вече европейско турне, с което групата промотира последния си албум Psalms and Revolution.

"Ние сме мелез между сина на Dick Dale и братовчед на някой от The Prodigy, който върви по стъпките на The Clash. Обичаме стария рокендрол, но и съвременните бийтове.

Доказваме, че интензивното техническо обработване на музиката върви със старите усилватели и с винтидж лентите. Обичаме да сме шумни, бързи и да се потим на сцената, за да сме напълно автентични", казват за себе си музикантите от La Phaze.

Още информация и билети за концерта>>


Сподели.