ON! Sport: ърбан адреналин на ON! Fest 2012

Pinterest LinkedIn +

Стрийтбол, байкове, катерене, дрифт и най-голямото международно фрийрън събитие ще включва зоната за градски и алтернативни спортове на ON! Fest 2012.

Най-голямото международно паркур събитие у нас, организирано от Freerun Bulgaria с подкрепата на Adidas оriginals, ще бъде част от зоната за градски и алтернативни спортове на ON! Fest 2012 на 22 и 23 септември в Интер Експо Център София.

Негови специални гости ще са многолюдното паркур семейство World’s Parkour Family, от които у нас ще дойдат Chris Harmat, Kevin Fluri, Adam Lachner и Tomi Nameth от Швейцария, и Pem Zoltan и Abel Kocsis от Унгария. Всички те са невероятни атлети с различен арсенал от умения във фрийрън и паркур, които не само ще демонстрират пред българската публика, а и ще покажат в редица уроци за начинаещи и напреднали.

Зоната ще обедини и най-голямата паркур и фрийрън общност у нас, начело с организаторите Илко и Дидо от Freerun Bulgaria, в компанията на Георги Караджов, Хо Нгуен, Георги Господинов, Златко Ганчев, Милен Иванов, Ивайло Лумбев, Денис Ботев,  Антони Лутов, East Side Team, Team Grace и др. 

За всички тях ще бъде изградена специална паркур зона с професионално голямо съоръжение с лостове, както и различни по големина кубове, постелки, дюшеци и всичко необходимо за демонстрацията на различни умения.

Байкърите също ще могат да изпробват уменията си в скокове на Big AirBag, на който всеки със собствен велосипед и съответната предпазна екипировка може да се приземи, както и в специалната Bike Trial зона за напреднали.

Сред акцентите на ON! Sport са и 6-метровата стена за катерене, осигурена от Walltopia, както и състезанието с колички, управлявани с дистанционно.

Сподели.