D2 с национално клубно турне

Pinterest LinkedIn +

Само дни след официалната премиера на новото си парче "Марс" група D2 тръгва на национално клубно турне, което ще мине през повече от 20 български града през февруари, март и април. Турнето започва на 14 февруари и първата спирка от него е град Пловдив, "Club Download".

Всички почитатели на хубавата рок музика, които искат да видят и чуят D2 на живо на някой от концертите в турнето им, ще имат възможността да чуят и новата песен на групата – "Марс".

"На турнето ще представяме новото парче "Марс" на живо и визуално с цялата енергия и космически саунд, които то носи. Всички наши фенове да очакват най-яките хитове на D2 в комбинация с много настроение за яко парти", споделя бас китаристът на групата Александър Обретенов.

"Марс" е по музика и аранжимент на D2, a текстът е създаден от Руши Видинлиев, с когото групата работи и по предишния си сингъл "Егоист". Песента е записана през лятото на 2018 г., а клипът е заснет през есента, след като вокалистът на групата Деян Каменов-Дидо стана победител в риалити шоуто "Фермата". Видеоклипът към "Марс" е дело на режисьора Валери Милев.

За концертите от турнето музикантите от групата са подготвили сет лист с едни от най-харесваните песни на групата, между които: "100 години", "Sex&Лъжи&Музика", "И пак вали", "Егоист", "Ледено момиче", "Нямаше кой да ни каже" , "Аз и Ти", "Тук и сега", "Две следи", "Не мога да спра да те обичам".

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.