Бруно Марс се включи в най-новото парче на Карди Би. Чуйте резултата!

Pinterest LinkedIn +

Карди Би (Cardi B) обяви излизането на първия си нов сингъл за 2019-та година. Той е озаглавен "Please me" и е записан с участието на Бруно Марс (Bruno Mars).

Песента, продуцирана от Бруно Марс и "The Stereotypes", излиза само няколко дни след като Карди Би спечели "Грами" за най-добър рап албум на годината за "Invasion of Privacy". С тази награда изпълнителката остава в историята като първата жена, наградена с това отличие.

"Please Me" за втори път обединява в един проект Карди Би и Бруно Марс, които през януари 2018-та заедно издадоха сингъла "Finesse (Remix)", официалното видео към който отчете над 545 милиона гледания.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.