Cardi B изтри профила си Instagram след скандал с колежка

Pinterest LinkedIn +

Рап звездата Cardi B реши да изтрие профила си в Instagram след словесна война с колежката си Азелия Банкс. Тя реши също така да си направи частен акаунт в Twitter.

Причината е, че 25-годишната изпълнителка бе въвлечена в скандал с колежката си, която преди това я описа в интервю като "неграмотен плъх" и "карикатура на черна жена".

Азелия каза: "Преди две години разговорът за културата на чернокожите жени наистина достигна върха на всички времена. Имаше интелигентна комуникация, която се случваше на национално ниво. След това всичко се промени с Cardi B".

Cardi В отговори на коментарите чрез нейния Instagram: "Аз съм от гетото. Говоря, както говоря. Аз съм това, което съм. Не избрах да бъда известна – хората го направиха. Никога не съм искала да бъда пример или модел на подражание. Не искам да се променям само защото съм известна''.

След това размяната на реплики продължи в социалната мрежа за споделяне на снимки. В отговор Cardi В написа едно последно съобщение, преди да изтрие профила си:

"Разликата между теб и мен е, че никога не съм се преструвала, че съм нещо, което не съм!", обяви тя.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.