Retargeting.biz вече предлага на онлайн магазините пълна API интеграция с Google AdWords за Programmatic Remarketing, както и динамични реклами във Facebook и Instagram

Pinterest LinkedIn +

Румънската компания за маркетинг автоматизация Retargeting.biz отново доказва новаторския си дух чрез разработването на нови функционалности, които не са виждани досега в сегмента на електронната търговия в Източна Европа. Сред тях са интеграция с Google AdWords, Facebook и Instagram през API (Application Programing Interface). Това я прави единствената компания за решения за електронна търговия от Източна Европа, която може да се похвали с API интеграции и с двете платформи.

Благодарение на функционалностите на Google AdWords Programmatic Remarketing и Facebook & Instagram Динамични Реклами, клиентите на Retargeting.biz ще могат да създават кампании за ретаргетиране, за да върнат посетители, които са изоставили продукти в количката си за пазаруване и са напуснали онлайн магазина преди да извършат поръчка. Тези кампании биха могли да бъдат осъществени през Google AdWords, Google Display Network, Facebook или Instagram. Най-хубавото е, че целият процес е автоматизиран и съдържанието на кампаниите е напълно персонализирано за всеки посетител.

Заедно с ретаргетирането на посетителите на онлайн магазини, Retargeting.biz предлага и възможност за придобиване на нови клиенти чрез кампании, които таргетират потребители със сходни характеристики (демографски данни и интереси) спрямо настоящи клиенти на магазина. Този вид кампании са налични за Google AdWords и Google Display Network, както и Facebook и Instagram. Те се различават от обикновените кампании по това, че се таргетират пре-квалифицирани потенциални клиенти, което води до по-голяма вероятност за превръщането им в реални клиенти.

“Чрез API (Application Programing Interface) интеграцията с Google AdWords, Facebook и Instagram всеки клиент на Retargeting.biz може да започне да използва тези уникални инструменти в рамките на минути, както и да се възползва от функционалности, които са налични в платформата: автоматично създаване и обновяване на продуктов каталог, статистика в реално време и рекламна оптимизация (като за сравнение, резултатите в платформата на Google AdWords се обновяват през няколко часа)” - споделя главният изпълнителен директор и основател на Retargeting.biz, Рареш Банеску.

Също така румънската компания излезе с нов административен панел, който съдържа всички функционалности на Retargeting.biz. Новият панел на Retargeting.biz предлага обновен дизайн на потребителския интерфейс. Сега е още по-лесно да се използват процесите за имейл ремаркетинг, поведенчески попъп известия в реално време, пуш известия, SMS и новите функционалности на Google AdWords Programmatic Remarketing и динамични реклами във Facebook и Instagram.

„За да направим всичко това възможно, първо се вслушахме в обратната връзка на клиентите ни, опитвайки се да се поставим на тяхно място. В резултат създадохме изцяло нов дизайн на потребителския интерфейс, започвайки от чисто нов административен панел, нов редактор за персонализирани съобщения за всички функционалности, стигайки до изцяло ново меню за настройки на акаунта“ - уточни Рареш Банеску.

Що се отнася до новите правила на GDPR, които всички европейски страни ще трябва да спазват от 25 май 2018 г., Retargeting.biz е взела всички необходими мерки, за да гарантира, че компанията и дейността й ще са съобразени с тях. Също така ще помогне и на клиенти си като разпространи информация с детайлни насоки, свързани с новите политики, както и препоръчителни действия, които клиентите им и техните партньори трябва да предприемат, за да се осигури безупречен процес на работа, напълно съобразен с GDPR.

Сподели.