Рапърката Карди Би роди първото си дете

Pinterest LinkedIn +

Хип-хоп звездата Карди Би роди момиченце. Изпълнителката на "I Like it" съобщи новината, че е станала майка, с пост в Instagram.

Фенове предполагат, че името на бебето – Кълчър – е избрано в чест на бащата – рапъра Киари Кендръл, по-известен като Офсет. Неговото трио "Мигос" издаде албумите "Culture" и "Culture II" съответно през 2017 и 2018 година.

Скоро стана ясно, че Карди Би и Офсет са се венчали тайно на 20 септември миналата година. Това е месец преди официалното предложение за брак, което рапърът направи на Карди Би по време на концерт.

"Обичам съпруга си безкрайно и оценявам това, че искаше аз да изживея специалния момент, в който той падна на колене и ми подари пръстен, и го направи заради мен”, споделя Карди Би.
Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.