Чуйте версията на "All I Want for Christmas Is You", изпълнена от Виктория!

Pinterest LinkedIn +

Видеото към песента включва част от най-милите моменти в живота на певицата

Младата българска изпълнителка Виктория представи за първи път пред публика своя вариант на вечния коледен хит на Марая Кери "All I Want for Christmas Is You". Тя направи ексклузивна премиера на новия си проект по време на бляскаво музикално събитие във Варшава в колаборация със световнопризнатия полски пианист Александър Денбич (Aleksander Dębicz).

Песента е с чисто нов аранжимент, който обещава да направи предстоящите ви празници още по-уютни и светли.
По време на събитието "Warner Sessions" Виктория бе представена пред ключови медии и лица от музикалния бизнес в Полша и Източна Европа. Освен нея на сцената се качиха и полските суперзвезди Lanberry, Blanka и Three Of Us.

След като подписа с "Warner Music" в началото на тази година, българската изпълнителка продължава да създава проекти извън пределите на България. Съвместната им работа с Александър обещава да бъде истинско изживяване за ценителите на музиката, като новият аранжимент не само ще преобрази коледната класика, но и ще донесе нова емоционалност и топлина благодарение на великолепните вокали на Виктория и нежността на пианото.

Видеото към песента е не по-малко емоционално и въздействащо, тъй като в него са събрани ексклузивни и невиждани досега моменти от личния живот на певицата. „Много съм щастлива, че направихме точно този проект за Коледа, в който споделих едни от най-съкровените си лични спомени през годините. Когато видях видеото за първи път, изпитах в себе си много емоции. Носталгия, смях, обич, тъга, уют и отчасти - мир.

Във видеото са включени част от най-милите моменти в живота ми и съм благодарна, че успяхме да направим нещо толкова истинско и лично. Докато избирахме кадрите, изпитах много различни емоции, преминавайки през тези спомени. Изживях ги отново. Винаги плача, когато гледам края, защото моят баща го няма и ми липсва страшно много. Обичам го и всеки ден мисля за него – сигурна съм, че се гордее с мен
“ – споделя Виктория за емоциите от видеото.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.