Чуйте първата песен „Boat" от предстоящия нов албум на Ед Шийрън!

Pinterest LinkedIn +

Ед Шийрън сподели новата си песен „Boat". Написана на английското крайбрежие сред екстремните стихии на зимата, „Boat" – първата песен, създадена от Ед за новия му албум – служи като метафора за депресията. Тази песен се бори със състоянието, при което се чувстваш много зле и не знаеш как да прекъснеш цикъла. Официалното видео, режисирано от Мия Барнс, допълнително затвърждава посланието, докато Ед се потапя в морето с вълни, които го поглъщат.

„Boat" следва издаването на 14-тия #1 сингъл на музиканта в Обединеното кралство – „Eyes Closed" – постижение, което го поставя на трето място сред оглавяващите класациите изпълнители в историята на Обединеното кралство след Елвис Пресли и "Бийтълс".

Разголващият душата нов албум на Ед ще бъде издаден на 5 май чрез "Asylum"/"Atlantic". Ед създава и записва четиринадесетте песни в него заедно с Арън Деснър (The National) през февруари миналата година, след като поредица от тежки събития разтърсва живота му.

Парчето, което излиза у нас благодарение на "Орфей Мюзик" – изключителен лицензиант на "Warner Music" за България, е придружено от официално видео, което може да видите тук.

Снимка: Ани Лейбовиц

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.