Чуйте новата обща песен на Ерос Рамацоти и испанската звезда Алехандро Санс - "Soy" ("Sono")!

Pinterest LinkedIn +

Двама гиганти на световната музикална сцена  с общи продажби от 120 милиона записа – обединиха талантите си.

Броени седмици преди премиерната дата на световното се турне в Севиля, Испания, Ерос Рамацоти представи новия си сингъл "Soy" ("Sono"). В него звездата си партнира със своя дългогодишен приятел Алехандро Санс  испанският изпълнител с най-голям брой награди "Грами" в историята. Чувствените вокали на Санс и Рамацоти ни отправят покана да повярвяме в мечтите си въпреки всички изпитания и трудности, породени от промените и житейските възходи и падения.

"Soy" ("Sono") е втората представена песен от предстоящия албум на Ерос "Battito Infinito", който илиза на 16 септември. Официалният видеоклип е режисиран от Адриан Егеа по концепция на Ерос Рамацоти и Серджио Папалетера. Той прилича на късометражен филм  истински скок в миналото, в който Алехандро и Ерос са в ролята на малки деца. Те преследват мечтите си с безгрижието, на което само децата са способни. Разказът следва дълга времева линия, пренасяйки ни в наши дни - двама зрели, успели мъже, които пеят за живота и неговата колеблива красота, без да забравят корените си.

След представянето на "Battito Infinito" в Севиля, Агридженто, Верона, Атина и Кесария, на 30 октомври 2022 г. световното турне се отправя към величествената сцена на "Microsoft Theater" в Лос Анджелис. От февруари до май 2023 г. Ерос Рамацоти ще посети Европа, включително и София на 25 април 2023 г.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.