Чуйте "Мъка" – новото съвместно парче на Бобо и Слаткаристика!

Pinterest LinkedIn +

В новия си проект озаглавен саркастично „Мъка“, Борислав Димитров-Бобо залита по нашумелия в световен мащаб афро фюжън. В песента изпълнителят си партнира с популярния македонски рапър Марко Маринкович-Слаткаристика. Парчето е и първи знак за предстоящия студиен албум на Бобо, наречен " Alkebu-lan" (букв. "Земята на черните") – древното име на Африка, откъдето са и корените на изпълнителя по бащина линия.

Музиката и текста на „Мъка“ са на Бобо, а по продукцията на парчето работят нигерийският продуцент - Крейкър Мало ("Черната пантера" 2) и Борислав Миланов. Видеото на „Мъка“ е свързано с цял късометражен филм, създаден за предстоящия албум на Бобо. Нестандартните визуализации са на режисьора и носител на много награди Димитрис Георгиев и на един от най-добрите кино екипи у нас. 

Припомняме, че Бобо се появи на българската музикална сцена в апогея на телевизия ММ с хита „Първичен инстинкт“, в който си партнира с група „Димна завеса“. Зад гърба си има редица успешни музикални проекти, сред които „Пороци“ и „Всеки ден е велик ден“. Бобо твори във всякакви стилове – от рага, през R&B до хип-хоп, а вече и афро фюжън.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.