Коледно настроение: чуйте как Юксел Кадриев изпълнява хита "Let It Snow"!

Pinterest LinkedIn +

Изненадващ поздрав от Юксел Кадриев вдига настроението в навечерието на предстоящите християнски празници. Новинарят bTV изпълнява коледния хит "Let It Snow". В коледна обстановка той не само пее, а и свири на пиано.

Изглежда, че изкуството е голямо изкушение за строгия водещ. С това свое изпълнение Кадриев демонстрира музикален талант, а отдавна се знае, че освен това е и поет. Стихосбирката му "Намираш. Губиш. Получаваш" се радва на ласкави отзиви. 

Песента "Let It Snow!" е световен коледен хит, една от най-продаваните мелодии в целия свят. Тя е записана за първи път от Вон Монро (Vaughn Monroe) с "Norton Sisters" през 1945 г. и оглавява музикалната класация на "Билборд" за пет седмици в началото на 1946 г.

От публикация на българско музикално училище става ясно, че именно то стои зад идеята за актуалния коледен поздрав на Юксел Кадриев. Ето какво написаха от училището в социалните мрежи:

"Запалваме коледните светлини в XS Artists music school с очарованието на коледната музика.
С голяма радост споделяме песента Let it snow, която направихме с Юксел Кадриев в нашите студиа с много любов". Записът е осъществен в XS Stoicho Stoianov, а видеото е реализирано от Михаил Янакиев.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.