Чуй новия хит на Деян Неделчев-Икебаната и Йордан Йончев-Гъмзата

Pinterest LinkedIn +

Деян Неделчев, чиято възродена слава му донесе актуалния прякор "Икебаната", представи най-новия си хит, който е съвместно изпълнение с Йордан Йончев-Гъмзата. Парчето, озаглавено "Двама мъже и половина", беше представено в "Шоуто на Слави".

Идеята за съвместната работа дошла на двамата музиканти по време на гостуване на Неделчев във вечерното шоу през пролетта. Новият проект изглежда е глътка свеж въздух в момент на застой в творческата кариера на Икебаната, който на личния си сайт е публикувал обява "Търся професионален мениджър, който разбира и търси красиви гласове като моя за работа и подписване на договор с музикална компания на Запад".

По време на изпълнението Деян Неделчев се раздава напълно и демонстрира изумителна пластичност, характерна за сценичния му стил.

Текстът на песента е дело на един от сценаристите на предаването и е издържан в популярната поп-фолк стилистика, както и музиката - дело на Гъмзата и Евгени Димитров-Маестрото. Парчето разказва за една вечер в дискотека, в която двама приятели са вдъхновени от един и същ обект на желанието:

Много е скандална...
С рокля е бална, много тотална...
Много е брутална...
Много секси, много витална...
Много уникална...
Екс-пе-ри-ментална...
Много нереална...
Много фатална, много специална...


Сподели.