Фолк звездата Камелия и Слави Трифонов вилнеят в новия минисериал "Ракия Сънрайз" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Попфолк дивата Камелия е звездата в най-новия комедиен минисериал на Слави Трифонов "Ракия Сънрайз". Първият епизод от него бе излъчен в петък (9 март) в "Шоуто на Слави".

Главните действащи лица в ситкома са добре познати - това са актьорите Краси Радков, Виктор Калев, Мариан Бачев, самият Трифонов, като изненадите са именно в женските персонажи - до Камелия се изявява македонката Дияна Миличевич, която помним от проекта "Добре дошъл в България".

Автори на "Ракия Сънрайз" са Иво Сиромахов и Драгомир Петров, които са категорични, че сериалът не е нито типичен ситком или т.н. "трамедия", а по-скоро телевизионен театър с це; забавление.

Сюжетът ни пренася в бар с обстановка, близка до ежедневието на масовите българи, като собствениците му се опитват да оцелеят по различни начини в тежката житейска обстановка.

Заглавието на сериала е пародия на филма "Текила на разсъмване" с Мел Гибсън, а епизодите ще се излъчват всеки петък с времетраене около 20 минути. Така, на преден план остава единствено въпросът дали "Ракия Сънрайз" ще повтори постижението на "Къде е батко", от който bTV излъчи едва три серии.


Сподели.