Сани от X Factor, Андрей и Камелия Тодорова ще готвят в "Черешката на тортата"

Pinterest LinkedIn +

Бронзовият медалист в X Factor Сани, половината от Иван и Андрей – Андрей, младата гвардия на ВМРО Ангел Джамбазки, джаз певицата Камелия Тодорова и актьорът Славчо Пеев са в кулинарните редици на "Черешката на тортата" следващата седмица (12 - 16 март).

Голямото готвене ще открие голям музикален талант – гласовитата Александра Апостолова – Сани от X Factor. Тя ще посрещне гостите си със сърцато меню и отбрани питиета, а изненадата, която им е подготвила, бързо и неочаквано ще сближи всички.

Във вторник зрителите на Нова ТВ ще бъдат на гости на Андрей Арнаудов. Неговата кулинарна премиера ще се превърне в истински хит. Вечерята ще обере овациите на гостите, а някои от тях дори няма да искат да си тръгнат.

Вечерята в сряда ще бъде силно артистична, защото в ролята на перфектния домакин ще се превъплъти Славчо Пеев. Той ще подготви неповторими ястия и още по-неповторими истории.

Музикално домакинство ще има и в четвъртък, когато кулинарен джем сешън ще спретне певицата Камелия Тодорова. Тя ще сбъдне мечтата си да готви в истинска професионална кухня, но дали кулинарните й шедьоври ще пожънат овации, зрителите ще разберат в четвъртък.

Финал на кулинарния маратон ще постави войводата Ангел Джамбазки, който ще вдигне четите за решителна кулинарна битка. Той ще посрещне гостите си в Банкя с необичайна комбинация – национално меню с дъх на китайски чесън.

Сподели.