Черната Златка и Криско при Венета Райкова, Тризначките - при Карбовски

Pinterest LinkedIn +

На 15 декември специален гост в студиото на телевизионния таблоид "Горещо" с водеща Венета Райкова ще бъде Miss Playmate 2009 Златка Димитрова, известна още като Черната Златка.

Освен любовния си живот, 29-годишната финалистка във Vip Brother 2012 ще коментира престоя си в Къщата в Нови Хан, включително истинската причина за припадъка си.

Гост на Венета Райкова, която също е бивша участничка в реалити шоуто, ще бъде и Криско, който на свой ред ще сподели пикантни подробности от лично естество.

На 15 декември в най-новия проект на "Горещо" – "Да намерим жена на Пацо" ще дебютира друг Big Brother герой – Панайот. Той ще отговаря на стотиците въпроси на зрителки и ще обясни какви са очакванията му от проекта.

Няколко часа преди това, отново в ефира на Нова телевизия, ще бъде излъчен един от последните епизоди на "Карбовски: Директно" за 2012 година. Наред с политиците Румен Петков и Калина Крумова, участници в него ще бъдат Тодор Славков (X-Милионер търси съпруга) и Тризначките Вяра, Надежда и Любов.

Гледай видео с Криско>>

Сподели.