Лиляна след Big Brother All Stars: Ако се бях родила другаде, сега щях да съм Памела Андерсън. Убедена съм!

Pinterest LinkedIn +

Атрактивната пловдивчанка Лиляна в интервю пред Avtora.com часове след като напусна Къщата на Big Brother All Stars.

Avtora.com: Лили, кажи ни бързо кога да очакваме следващата ти гола фотосесия?

Лили: Когато ме поканят. Въпрос на уговорка и пари е. Бих се снимала отново, чакам оферти. Мисля, че по-скоро хонорарът ще бъде определящ. Била съм на доста корици вече. Бих се насочила към киното и филмите, но ако имам добра оферта, ще се снимам и за еротично списание.

.: Искаш да спечели Стойка – защо? Защото ти е приятелка или смяташ, че го заслужава повече от останалите?

Лили: И от двете по-малко.

.: Цеце също се разстрои от излизането ти – станахте ли близки? Що за човек е тя?

Лили: Да, успяхме да се сближим. Тя е много чувствителен човек, мил, състрадателен.

.: Отстрани погледнато изглеждаш много спокоен и уравновесен човек, сякаш беше бронирана за всички неприятности и конфликти, нажежили атмосферата в Къщата. Това стратегия ли беше?

Лили: Да, благодаря ви за точните и абсолютно конкретни за мен думи. Такава съм и в реалния живот, такава се чувствам. Радвам се, че сте обхванали моето поведение и реалността каква е била.

.: Смяташ ли, че щеше да постигнеш в живота това, което имаш, ако не беше участвала в
Big Brother?  

Лили: Не мисля, че по някакъв начин ме е променил Big Brother. Да, отрази ми се, естествено, малко или много. Преди шест години нямаше толкова риалити формати и бяхме много добре след това. Вярно, ставаш известен, но нямаш кой знае каква реализация, ако нямаш достатъчно връзки.

.: А мислиш ли, че ако се беше родила някъде другаде, би могла да се реализираш така, както го е направила Памела Андерсън да речем?

Лили: Убедена съм. Сигурна съм в това.

.: Тъй като името ти е замесено в тази конспиративна теория, не можем да не те попитаме – има ли истина в твърдението, че заедно с Борислав, Димитър и Стойка сте направили някаква предварителна договорка помежду си кого да номинирате и изобщо сте начертали план за участието си в шоуто?

Лили: Напълно в реда на нещата е. Аз никога не съм ги номинирала, така че не мисля, че има какво повече да кажа по въпроса.

.: Бъди напълно откровена и сподели с нас защо, според теб, зрителите дадоха по-голяма подкрепа на Цеце, отколкото на теб? Очакваше ли го в часовете преди елиминациите?

Лили: Не, не съм го очаквала. Нито че Миро ще излезе. Но не е някаква драма за нас. Все пак сме българи и предполагахме, че македонците ще излязат преди нас.

.: В кой от актуалните български сериали би искала да участваш и очакваш ли да те поканят? Какъв тип героиня смяташ, че ти подхожда най-много?

Лили: В момента непрекъснато излизат нови български филми и сериали. Аз много харесвам "Под прикритие" и "Седем часа разлика". Добрият актьор може да изиграе всичко. Зависи режисьорът каква роля ще избере.

.: Не спечели колата на
All Stars, но пък не е като да пътуваш с градския транспорт. Каква кола караш и за каква мечтаеш? Можеш ли да определиш начина си на живот като луксозен?

Лили: Ами водя един нормален начин на живот. За много от богатите хора моят начин на живот е доста скромен. За бедните сигурно живея охолно. За мен мога да кажа, че водя нормален начин на живот, карам нормална кола, не прекалявам с нищо.  

.: Какъв съвет ще дадеш на всички млади момичета, които те гледат с възхищение и мечтаят да са като теб?

Лили: Първо, трябва да уважават хората, да бъдат възпитани и добри, да обичат себе си, но да не се самозабравят. Трябва да има едно взаимно уважение, разбирателство. Да се държим на ниво, да не бъдем участници в някакви селски свади и т. н.

.: Всички останали участници в шоуто много те харесват, ние също! Има ли въпреки това нещо, което би искала да промениш у себе си – било то качество в характера ти или във физиката ти?  

Лили: Аз съм много самокритична и винаги нещо не си харесвам. В определени моменти на живота си не харесвам нещо определено. В момента се дразня, че съм прекалено спокойна.

Сподели.