Big Brother All Stars: Панайот се връща тайно в Къщата за мисия "Oтмъщението"

Pinterest LinkedIn +

След като веднъж вече се завърна в Къщата, въпреки че бе изгонен поради ниската подкрепа на зрителите, на 14 декември Панайот ще проникне за трети път на територията на Big Brother All Stars, разкриват продуцентите на шоуто.

Той влиза като основно действащо лице в тайната мисия "Отмъщението", наречена така на хитовия американски сериал Revenge, който ще започне да се излъчва премиерно в праймтайма на Нова телевизия веднага след края на Big Brother All Stars.

Този път Панайот няма да бъде сам в мисията си - той ще има за съучастници двама от "действащите" Съквартиранти в Къщата - Найден и Никола. Третият, Борислав, пък ще бъде обект на въпросното отмъщение.В събота, два дни преди финала на шоуто на 17 декември, от Къщата на Big Brother ще си тръгне още един участник. Съквартирантът, който няма да стигне до финал, ще бъде обявен на живо в предаването утре, като звездите дори и не подозират, че им предстои още едно, последно изпитание.
Дали Съквартирантите ще успеят да разконспирират "Отмъщението" на Панайот и какви ще са последните задачи на звездите, ще стане ясно тази вечер в 20:00 часа.
Сподели.