Camp X-Ray (Official Trailer)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2014 Режисьор: Питър Сатлър Сценарист: Питър Сатлър С участието на: Кристен Стюарт, Джон Каръл Линч, Тара Холт, Лейн Гарисън, Джулия Дъфи и др. Жанр: Военен, драма Военните драми винаги събират много шум около себе си, особено ако са на противоречива тема (както почти винаги са). В Camp X-Ray Кристен Стюарт е в ролята на войник, който заформя неочаквано приятелство с един от затворниците в Гуантанамо. Филмът напомня като концепция на Zero Dark Thirty, с изключение на това, че фокусът този път е върху друг аспект от човешките взаимоотношения. Премиерата на Camp X-Ray е на 17 октомври 2014 г.

САЩ, 2014 Режисьор: Питър Сатлър Сценарист: Питър Сатлър С участието на: Кристен Стюарт, Джон Каръл Линч, Тара Холт, Лейн Гарисън, Джулия Дъфи и др. Жанр: Военен, драма

Военните драми винаги събират много шум около себе си, особено ако са на противоречива тема (както почти винаги са).

В Camp X-Ray Кристен Стюарт е в ролята на войник, който заформя неочаквано приятелство с един от затворниците в Гуантанамо.

Филмът напомня като концепция на Zero Dark Thirty, с изключение на това, че фокусът този път е върху друг аспект от човешките взаимоотношения.

Премиерата на Camp X-Ray е на 17 октомври 2014 г.


Сподели.