Сценаристът на The Hurt Locker, Zero Dark Thirty се заема с филма по Uncharted

Pinterest LinkedIn +

Сценаристът на блокбъстър лентите The Hurt Locker и Zero Dark Thirty Марк Боул, който работи с носителката на Оскар и по следващия й филм Triple Frontier, се заема с окончателната редакция на сценария на предстоящата филмова адаптация по бестселър франчайза Uncharted.

Боул се припознава като фен на франчайза и е първият носител на Оскар, който се обвързва с продукцията на Uncharted. Той ще работи заедно с режисьора на King of Kong и Horrible Bosses Сет Гордън, а резултатът от сътрудничеството им ще може да бъде видян през лятото на 2016 година, когато филмът по Uncharted излезе по екраните в цял свят.

Преди идването на Боул по-голямата част от работата по сценария на лентата бе свършена от Дейвид Гугенхайм (Safe House). Все още липсва каквато и да било информация относно каста на филма.
Ролята на главния герой в играта – Нейтън Дрейк – се изпълнява от Нолан Норт (на горната снимка), чийто дигитален образ силно напомня на Нейтън Филиън (на долната снимка), чието име обаче досега не се е спрягало в този контекст.

Сподели.