Calima - нова 'доза' фламенко пристига в България

Pinterest LinkedIn +

Испанската нуево фламенко формация Calima ще направи първата си визита в България през есента. Концертът на музикантите ще се състои на 18 октомври в зала 1 на НДК.

Съставът на Calima включва 15 музиканти от Испания, Куба, Венецуела, България и Америка, сред които четири вокала и една фламенко танцьорка. Групата е създадена през 2004 г. от китариста Хуан Лу - бивш басист и музикален продуцент на испанските групи Macaco, Ojos De Brujo и Amparanoia.

Музиката на Calima съчетава класическо фламенко, каталунска румба, хип-хоп и чилаут звученето. За шоуто в София музикантите са подготвили видеостени и специални аудио-визуални ефекти.

Предстоящият концерт на Calima в столицата е част от първия Международен фестивал за world музика "Meet the world", който ще се състои през месец октомври 2008 г. По време на събитието ще се изявят още холандската бразилектро формация Zuco 103 и холандецът Neco Novela със своята група.

Електронни билети за концертa на Calima могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, магазина на М-тел в столичните Централни хали, магазина на М-тел в Mall Of Sofia на бул. "Стамболийски", магазина на М-Тел на площад "Славейков", както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.