Нова игра стартира в телевизионния ефир

Pinterest LinkedIn +

Нова телевизионна игра - "Всичко по 10", ще се появи в българския ефир в средата на месец октомври. Предаването ще се излъчва по Нова телевизия, като все още не ясно името на водещия на предстоящото шоу.

Продуцент на "Всичко по 10" е Магърдич Халваджиян. Идеята на играта е участниците да отговарят на въпроси, които са били обект на социологическо проучване на общественото мнение. Задачата на състезателите е с приблизителни или точни отговори да познаят колко процента от анкетираните са на определено мнение по въпроса.

Шоуто "Всичко по 10" се провежда в два кръга, като в първия от тях двама състезатели ще играят един срещу друг във формат три от пет. Участникът, който е дал трите най-близки отговори до тези от социологическото проучване, печели и преминава в следващия етап.

Във втория кръг играчът ще трябва да преодолее 4 въпроса, като всеки следващ е за повече пари, а сумата се умножава по 10. Състезателят ще има възможност да се консултира със свой приятел в студиото, а публиката дава своите предположения за отговорите на въпросите.

Оригиналното заглавие на формата е "Power of Ten" и за първи път се появява на малкия екран в ефира на канала CBS в САЩ. Всеки от епизодите от първия сезон на продукцията е бил проследен от над 10 милиона зрители.

Междувременно, Магърдич Халваджиян подготвя още едно ново предаване - "Шоу в събота вечер". Лице на шоуто ще бъде популярната телевизионна водеща Гала.
Сподели.