Bungie обяви cross-buy/cross-save офертата на годината - Destiny 2-в-1

Pinterest LinkedIn +

Bungie обеща да направи сензационен анонс във връзка с Destiny и след като вече знаем за какво става дума, можем да потвърдим, че създателите на Halo не са се изхвърлили – в случай че притежавате Xbox 360 или PS3 и се каните да се сдобиете с наследника на съответната конзола (Xbox One или PS4), или пък вече го притежавате, ще можете да придобиете безплатно дигитално копие от Destiny, съответстващо на това, което сте купили и инсталирали на старата си система, за новата! Казано накратко – Destiny ще поддържа cross-buy/cross-save функционалност.

За да се възползвате от нея, трябва да поръчате своето дигитално копие от Destiny за Xbox 360 или PlayStation 3 – било то в стандартното или в Guardian изданието - преди 15 януари 2015 година. Същото се отнася до включващия допълнително съдържание Expansion Pass. Офертата важи само за дигиталните версии на Destiny (не и за изданията на физически носител!), а прехвърлянето е възможно само от Xbox 360 на Xbox One и от PS3 на PS4.

Освен че няма да ви се наложи да купувате играта втори път, за да я имате на двете конзоли, ще можете да прехвърлите архивите си от старата система на новата, така че да продължите да играете от там, докъдето сте стигнали.

Сподели.